Download
Despre filme (vol1)
Livada
Home
Despre filme (vol1)
Despre filme (vol2)
Making of
Galerie Foto
Video | Aventuri
Feedback
Contact

     Filmul a luat nastere din dorinta de a mediatiza acest sport putin cunoscut in Romania la momentul respectiv (anul 2008) si pentru a ajuta pe multi dintre pescari sa isi atinga visul, sa prinda marea captura. Materialul are aprox. 8 ore si contine explicatii amanuntite cu detalii si filmari in prim plan, sub apa, astfel incat orice persoana sa poata invata de la zero cum se practica pescuitul crapului.

Precum spune si subtitlul "O enigma pe intelesul tuturor" totul este explicat pas cu pas si in termeni simpli pentru a ne putea face intelesi de oricine priveste acest film, fie el pescar sau nu.

Pe langa elementele tehnice filmul are un caracter educativ, promovand pescuitul CATCH & RELEASE adica PRINDE SI ELIBEREAZA, deviza de urmat a oricarui pescar de crap ce se vrea a fi profesionist.

Filmarile au avut loc pe lacul Peris in iulie 2008, materialul final fiind finalizat in luna decembrie a aceluiasi an.

Volumul I s-a livrat GRATUIT in format original pe DVD cu ajutorul sponsorilor si pescarilor cu suflet mare care au investit in multiplicarea filmului. Momentan, din lipsa de fonduri / sponsori, filmul se poate  descarca GRATUIT de pe internet.


Multumesc urmatorilor pentru implicare:

Florin Negrea (sponsor), Adrian Pascan, Calin Latiu, Magda Hategan, Razvan Galdean, Mihai Safriuc, Doru Morar, Adrian Gyulai, Vlad "Habib", Catalin Albastroiu,  Adrian Ciarnau  , etc.

Detalii film, volumul I

Informatii film - VOLUMUL I

COMANDA ACUM

Pret 0 LEI

REZUMAT FILM

VIDEO TRAILER

X