Despre filme (vol2)
Livada
Home
Despre filme (vol1)
Despre filme (vol2)
Making of
Galerie Foto
Video | Aventuri
Feedback
Contact
Comanda

     Vazand impactul pozitiv ce l-a avut primul volum asupra pescarilor m-am decis sa fac si continuarea, respectiv volumul II.

Aceasta parte a doua a filmului prezinta pe de-o parte o serie de teste care demosntreaza eficenta elementelor prezentate in primul volum iar pe de alta parte puteti viziona o serie de interviuri cu impatimiti ai acestui sport atat incepatori cat si avansati.

Elementele tehince si de detaliu nu lipsesc nici aici, DVD-ul fiind o completare perfecta a tot ceea ce nu gasiti in prima parte. Veti putea gasi pe langa elementele tehince si o serie de sfaturi practice gen TIPIS & TRICKS.

    Caracterul educativ nu lipseste nici in aceasta parte, filmul fiind precedat de o sceneta educativa ce prezinta un aspect des intalnit pe balta si anume prezenta "manelistilor" galagiosi si fara pic de respect.

Filmarile au avut loc in anul 2009, de aceasta data in ardeal pe lacul "Livada de Bihor". Filmul are aprox. 3 ore, s-a finalizat in luna mai 2010 iar pentru a evita problemele legate de multiplicare, din cauza lipsei fondurilor, s-a decis sa se distribuie contra cost.


Multumesc urmatorilor pentru implicare:

Florin Negrea (sponsor), Adrian Pascan, Razvan Crainic, Dana Pantea, Tudor Abrudan, Calin Vaida, Horea Chezan, Magda Hategan, Razvan Dragomir, Calin Latiu, Ghiti Ghiusan, Mihai Szabo, Doru Morar, Razvan Galdean, Dinu Stan, etc.

  

Detalii film, volumul II

Informatii film - VOLUMUL II

Pret 35 lei

VIDEO TRAILER

REZUMAT FILM

X

COMANDA ACUM

Promotie valabila in perioada 1-7 iunie 2015