Livada
Making of
Making of
Home
Despre filme (vol1)
Despre filme (vol2)
Making of
Galerie Foto
Video | Aventuri
Feedback
Contact

     Ambele parti au fost filmate vara, pe niste calduri infernale unde toti cei implicati au fost supusi unor teste de rezistenta din cauza temperaturii ridicate care era undeva la 30-35 de grade. Se filma de dimineata pana seara cu mici pauze in care fie ne racoream cu un suc, o bere, fie mancam ceva pentru a ne reimprospata fortele. Atat volumul I cat si volumul II au fost fimate cu o singura camera (exceptand interviurile) ceea ce inseamna o munca enorma din partea cameramanului care trebuia sa filmeze o actiune de mai multe ori din diferite unghiuri pentru ca ulterior, la montaj, sa se poata realiza o prezentare dinamica.

Atmosfera din spatele camerelor a fost superba, relaxanta si uneori chiar comica. Am ras, ne-am relaxat, am muncit, am pescuit, ne-am simtit bine. De intretinerea atmosferei s-a ocupat prietenul nostru Crainic Razvan (Bebe) care nu rata ocazia ca la fiecare pauza sa "ne tranteasca" 2-3 replici irezistibile, destinzand astfel atmosfera.

     Cel mai mare erou al acestei povesti este Adrian Pascan, cameramanul, care a stat zile intregi in picioare filmand cu soarele-n cap, asaltat de tantari, muste, si lovit de o caldura infernala. Munca depusa de tot echipajul pentru realizarea acestui curs video este inimaginabila si nu sunt cuvinte pentru a multumi tuturor pentru implicarea si devotamentul de care au dat dovada.

Am fost vizitati si de cateva televiziuni care au mediatizat ceea ce urma sa devina primul film din Romania despre pescuitul crapului. Reportajele le puteti viziona mai jos:

Detalii despre filmari

Making of...   Instantanee de la filmari

VIDEO 1

VIDEO 3

VIDEO 4

VIDEO 2

VIDEO 5

X

X